** Let op! Word je angst meester** 

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen veiligheid

Domineer je angst.
In 7 weken leer jij met dit zelfverdedigingsplan hoe je bedreigende situaties meester wordt.
Zonder nog angst en onzekerheid te voelen

Ben jij bang dat je: 

 • niet weet hoe je jezelf kunt verdedigen
 • bevriest op het moment dat iemand je overmeesterd? 
 • verrast wordt door iemand die je iets wil aan doen?
 • geen kans maakt als iemand je echt iets aanvalt? 
 • niets kunt wanneer iemand je pakt? 
 • je niet sterk genoeg bent om te ontsnappen?  
 • verlamt in een bedreigende situatie?

Herken je het gevoel van:

"Herken je het gevoel, de angst, de nachtmerrie dat je bevriest, in een situatie waarin je juist in actie wil komen om jezelf te verdedigen?"

De angst en adrenaline gieren door je lijf , terwijl hij naar je uithaalt, maar in plaats van vluchten, schoppen of slaan sta je stil en ben je volledig hulpeloos. Je lijkt bevroren te zijn, niet in staat om ook maar een beweging te maken. Het is niet dat je het niet wil, maar je bent verkrampt. Je bent niet in staat om te bewegen. In plaats daarvan kun je niets anders dan alles over je heen te laten komen en incasseren. "

 • Knikkende knieën op het moment dat je in gevaar bent?  
 • Lood in je schoenen waardoor je niet kunt bewegen op het moment dat je schrikt?
 • Klamme en trillende handen van onzekerheid op het moment dat je voor jezelf wil opkomen
 • Een stem in je hoofd die heel hard roept dat je niet dat verlaten steegje in moet lopen 
 • De kracht die uit je benen verdwijnt op het moment dat iemand je agressief benadert?

Domineer je angst

Uiteindelijk zijn al deze gevoelens instinctieve reacties die ontstaan in een angstsituatie. Het is onmogelijk om angstsituaties voor 100% te vermijden. Wanneer je accepteert dat angst een natuurlijke reactie is, dan ben jij klaar om de volgende stap te nemen en jezelf te leren beschermen, om te voorkomen dat  je een makkelijk slachtoffer bent. Om je te helpen ontvang je 3 bewezen adviezen die jij direct kunt gebruiken bij een stress- of angstsituatie.

1: Accepteer dat het gevoel van angst nooit zal verdwijnen

Angst gaat nooit weg. Je zult nooit leven zonder angst. Je hebt haar nodig om te overleven.

Wat je wel kunt doen is jezelf weerbaarder maken zodat je beter met dit angstsituaties om kunt gaan. 

2: Voorkom dat de angst om als slachtoffer te eindigen je leven overheerst

Alleen zo kun jij je leven leiden zoals je dat zelf wil. Door jezelf te leren verdedigen vergroot jij je veiligheid. Jezelf verdedigen begint ver voordat een daadwerkelijke aanval plaatsvindt. Een belangrijk onderdeel van zelfverdediging is weerbaarheid. Als je weerbaar bent kun je op een goede manier opkomen voor jezelf, mentaal, verbaal en fysiek. Weerbaarheid werkt preventief en heeft alles te maken met houding en gedrag, het betekent ook dat je gevoelens van machteloosheid en angst de baas wordt en je vanuit je kracht reageert en keuzes maakt.

3: Neem verantwoordelijkheid voor je eigen veiligheid

Hoe kun je van jezelf verwachten dat je jezelf kunt verdedigen als je jezelf niet goed voorbereid. Tijdens een stress situatie werken je hersenen niet optimaal, als jij jezelf nooit verdiept in wat je kunt doen om jezelf te verdedigen dan kun je ook niet verwachten dat je vanuit een reflex weet wat je moet doen op het moment dat je bang bent.

Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Als je niet weet wat je kunt doen om jezelf te verdedigen of als je jezelf onzeker voelt en zenuwachtig bent weerspiegelt dit zich in je houding. Dit is het soort lichaamstaal dat iemand die op zoek is naar een slachtoffer oppikt. Door meer zelfvertrouwen en assertiviteit uit te stralen kun je een potentiële aanvaller afschrikken.

"Voel jij je geintimideerd bij het passeren van een groep hangjongeren?"

Ervaar jij wel eens last van hanggroep jongeren? Voel jij je geïntimideerd bij het passeren van zo'n groep? Wat doe je? Ben jij je bewust van je lichaamstaal op dat moment? Draai je om en loop je de andere kant op? Loop je er voorbij met een blik naar je schoenen om te voorkomen dat ze je zien? Zeg je ze gedag? Of ga je een confrontatie aan? 

Door jezelf sterker en zelfbewuster te maken zorg je er voor dat je niet bang over straat hoeft te gaan. Om deze reden heb ik de afgelopen periode gewerkt aan een complete online cursus zelfverdediging. In zeven modules leer je wat jij nodig hebt om zonder angst over straat te gaan. 

Inhoud programma 

Tijdens de cursus zelfverdediging behandelen we in 7 weken de volgende onderdelen:

Voorkomen is beter dan genezen

Ontdek hoe jij voorkomt dat je steeds weer met zenuwen over straat te gaan en het risico loopt om in een situatie te komen waarin jij jezelf moet verdedigen. Deze tips geven je een compleet andere kijk op zelfverdediging. Dit maakt dat het materiaal een waarde heeft van 6x het lesgeld, dus €80,-

Body movement

Ontdek hoe jij je lichaam inzet als het perfecte wapen om jezelf mee te verdedigen. Zodat je nooit meer een hulpeloos slachtoffer bent. Je bent sterker dan je denkt. Wanneer jij onzeker en bang over straat gaat zie je dit terug in je lichaamstaal. Het is een rode draad tijdens alle lessen. Vanwege de effectiviteit van dit materiaal heeft dit onderdeel een waarde van €100,-

Hidden weapons training advanced

Ik vertelde het al eerder je hebt geen enge wapens, messen of andere illegale dingen, wapens nodig, om jezelf te in veiligheid te brengen. Onschuldige alledaagse dingen, kunnen je beschermen als iemand je probeert te overmeesteren. In het vervolg van de hidden weapons training, ontdek je dat alles een wapen is, waarmee je jezelf kunt verdedigen als je maar weet hoe je het moet gebruiken. Deze diepgaande vervolgtraining heeft een waarde van €100,-

Complete body workouts

Het is belangrijk om zowel je lichaam als mind voor te bereiden om snel te handelen in angstsituaties. Dat je instinctief leert reageren vanuit een stressreactie zodat jij voorkomt dat je als slachtoffer eindigt. Vanwege de impact hebben deze oefeningen een waarde van € 100

Scenario analyse

We analyseren complete scenario’s van situaties waarin jij je zelf moet verdedigen. Om er voor zorgen dat jij niet belaagd wordt en deze beangstigende situaties kunt vermijden. Je krijgt praktische oplossingen om ongeschonden uit de strijd te komen. Deze krachtige werkwijze en strategische aanpak heeft een waarde van  €200,-

Compleet stappenplan verdediging op de grond

Wat kun je doen om jezelf te redden als je op de grond terecht komt. Helaas heb je het niet altijd voor het kiezen. De kans dat nog kunt ontsnappenwanneer je op de grond terecht komt is nihil. Reden om serieus aandacht te geven aan dit onderdeel. Het laatste wat je wil is dat je blijvend letsel overhoudt. Daarom ontvang je een compleet stappenplan waarin ik je leer hoe je een val breekt, hoe je jezelf beschermt als je op de grond ligt en hoe je vervolgens weer weg komt! Ter waarde van €170,-

Deze complete cursus bereid je optimaal voor op een situatie waarin je vanwege de paniek en de stress volledig zou bevriezen. Na het volgen van deze cursus een antwoord op wat daarna komt

De waarde van alle onderdelen samen is opgeteld meer dan € 950,-

Waarom is deze cursus anders dan anderen

Stel dat jij alleen over straat loopt, je wordt last gevallen en je voelt je geïntimideerd, je weet niet wat je kunt doen om jezelf te in veiligheid te brengen. De zenuwen en de stress die dit met zich meebrengt weerspiegelt zich in je houding. Dit is het soort lichaamstaal dat iemand die op zoek is naar een slachtoffer oppikt. Door meer zelfvertrouwen en assertiviteit uit te stralen kun je een potentiële aanvaller afschrikken

 • Dankzij het unieke zelfverdedigingsplan bezit jij na het volgen van deze cursus alle kennis die nodig is om zonder angst over straat te gaan. 
 • De bewezen technieken zijn afkomstig uit verschillende vecht- en verdedigingssporten en zijn samengevoegd in deze complete cursus die er op gericht is om je angst om alleen over straat te gaan te domineren. 
 • Met dit speciale stappenplan ontdek jij op de snelst mogelijke manier wat je kunt doen in situaties waarin nu als slachtoffer zou eindigen. 

Bij welke groep pas jij? 

Onderneem jij actie? Of geef jij jezelf een excuus om vanavond op de bank te nestelen met een Netflix filmpje en zeg je tegen jezelf, ik maak toch geen kans. Er is niets wat ik kan doen. Het is aan jou om de keuze te maken, bij welke groep jij hoort. 

Laat me je een vraag stellen. Wat als jij dit nu niet doet? Als jij nu niet deelneemt aan deze cursus en de vrees om slachtoffer in gewelddadige situaties te worden overwint. 

Garantie

Ik wil de drempel zo laag mogelijk maken om toegang te krijgen tot al deze bewezen kennis. Zodat jij direct zoveel mogelijk resultaat behaalt zodat jij zonder angst en met zelfvertrouwen over straat gaat.

Daarom ontvang je nu bij dit eenmalige aanbod nu ook 14 dagen niet goed geld terug garantie. Je loopt dus geen risico. Zo kun jij je optimaal voor bereiden op iedere situatie waarin jij de kans loopt om als slachtoffer te eindigen.

Twijfel dus niet, gebruik de knop om dit tijdelijke aanbod met één klik toe te voegen. Want niets doen is geen optie. 

Speciale aanbieding

Zou het niet geweldig zijn om met hernieuwd zelfvertrouwen over straat te gaan? Door jezelf aan te melden voor de masterclass, heb je voor mij aangetoond dat jij je veiligheid heel serieus neemt. Jij begrijpt dat je actie moet ondernemen om te voorkomen dat je een hulpeloos slachtoffer bent. Hiermee maak jij het verschil met anderen. Daarom wil ik je een speciaal aanbod doen. 

Ontdek in 7 weken hoe jij je angst om slachtoffer te worden kunt domineren en betaal nu tijdelijk geen 950 euro, en ook niet de helft ervan. 

Omdat jij jezelf hebt aangemeld voor de masterclass bied ik de complete cursus nu eenmalig aan voor het bedrag van €97,-. 


Meld je aan voor de cursus en start direct met het trainen van module 1 en zorg dat je in de toekomst weet wat je moet doen als iemand je overmeestert. Ben je niet tevreden, maak dan gebruik van de 14 dagen niet goed geld terug garantie. Let op deze nieuwe training is op dit moment alleen beschikbaar in het Nederlands. 

2020 Thrive Landing Pages. All rights Reserved | Disclaimer