- Gelukt! Maar wacht nog even -

Je aanvraag is gelukt, je ontvangt het e-book "Voorkomen is beter dan genezen" binnen enkele ogenblikken in de mailbox. Door de tips uit het e-book toe te passen, ga jij in de toekomst voorbereid en bewust over straat. Wat zou jij er van vinden om niet alleen een bewustzijn te ontwikkelen, maar om ook te leren welke simpele, effectieve technieken jij kunt inzetten om 2 tot 5 seconden aan tijd te creëren om te ontsnappen en hoe jij deze toepast in bedreigende situaties? 

Ontdek hoe jij voorkomt dat je een

weerloos slachtoffer bent!

Leer hoe jij jezelf eenvoudig kunt beschermen in bedreigende beangstigende situaties. In onze online masterclass Self Defence krijg je simpele bewezen technieken die jij direct kunt toepassen. Een masterclass die we hebben gemaakt op basis van meer dan 25 jaar ervaring in vecht- en verdedigingsporten en de kennis en ervaringen die we hebben opgedaan tijdens het trainen van meer dan 1.000 leerlingen in onze sportschool en tijdens internationale seminars.

Marcel van Dongen

Oprichter van M.A.T.C.H.

en vertegenwoordiger Doce Pares 

 Filipino Martial Arts  

in Nederland

"Ik zie dat veel mensen dezelfde fouten maken als ze in gevaar zijn. Meestal maakt deze reactie het erger"

Ik hoor bijvoorbeeld veel vrouwen zeggen: als ik aangevallen word, trap ik hem gewoon in zijn kruis. Dat klinkt geweldig, maar als de timing verkeerd is, blijft er alleen een nog agressievere aanvaller over. toch zijn er veel andere eenvoudige oplossingen om 2 tot 5 seconden afleiding te creëren om aan een aanval te ontsnappen.”

Wat leer je in de online Masterclass?

In de online masterclass zetten we de belangrijkste, meest effectieve en direct toe te passen technieken voor je op een rijtje. Het enige wat jij hoeft te doen, is deze bekijken om ze vervolgens in de toekomst in iedere bedreigende situatie in een handomdraai toe te kunnen passen.

4 manieren om een belager direct onschadelijk te maken 

wanneer deze agressief wordt, zonder dat jij jarenlange ervaring in de vechtsporten nodig hebt. Normaal gesproken spenderen we ongeveer 4 lessen aan deze manieren in de sportschool. Dat maakt dat dit materiaal een waarde heeft van 4x het lesgeld, dus €50,-

Hoe voorkom je dat je gewurgd wordt

Vaak zien we dat in gevaarlijke, gewelddadige situaties de belagers proberen een slachtoffer te verwurgen. Dit is één van de meest voorkomende gevaren in een zelfverdedigings situatie.In de masterclass behandelen we daarom de meest effectieve manieren om verwurgingen te voorkomen.  Normaal gesproken spenderen we enkele weken aan dit onderwerp in de sportschool maar in de online masterclass ontvang jij direct de meest effectieve oplossingen voor dit probleem. Daarom heeft dit onderdeel van de masterclass een waarde van 5 lessen, dus omgerekend zo’n €65

En hoe voorkom je dat je geslagen wordt

Op het moment dat je wordt geslagen nemen je kansen enorm af. Het is vaak zeer schadelijk en het is de vraag of je je hierna nog kunt verdedigen.De kans dat je hierna nog kunt ontsnappen is zeer klein. In de masterclass krijg je van ons een uitgewerkt plan van aanpak om te voorkomen dat je belager je ooit raak kan slaan.

Vanwege de effectiviteit van dit plan wordt dit normaal gesproken ook tijdens internationale seminars behandeld waar deelnemers al snel meer dan 75€ toegang voor betalen

Hoe je onschuldige voorwerpen gebruikt om een belager onschadelijk te maken

Verder laten we je zien hoe jij je verborgen, geheime arsenaal van normale onschuldige gebruiksvoorwerpen aanspreekt om je belagers razendsnel onschadelijk te maken op manieren die ze nooit aan hadden zien komen. Je hebt geen enge wapens, messen of andere illegale dingen nodig om jezelf veilig te houden. Vaak zijn het de alledaagse dingen die je nu al bij je draagt die in gevaarlijke situaties je leven kunnen redden als je maar weet hoe je ze moet gebruiken. Dat is waar we tijdens de masterclass speciale aandacht aan schenken in het onderdeel “hidden weapons training session” met een waarde van 50€

Sets met oefeningen om thuis te trainen

Daarbij ontvang je sets met oefeningen die van alles wat we genoemd hebben een tweede natuur maken. Een instinct, een automatisme, iets waar je als het er op neerkomt niet over na hoeft te denken. Deze oefeningen zijn speciaal ontwikkeld zodat je ze eenvoudig zelfstandig thuis kunt trainen, daarom heeft de set met oefeningen alleen al een waarde van 85€

Dit maakt de online masterclass zelfverdediging een complete oplossing waarmee je voorkomt dat je jezelf ooit nog als een weerloos slachtoffer voelt

Al deze onderdelen samen maken de masterclass een complete oplossing.

De waarde van alle onderdelen samen is opgeteld meer dan €295.-

Maar! De realiteit is dat de masterclass op nu geen €295,- kost. 

Normaal gesproken behandelen  we dit materiaal tijdens tientallen lessen in onze sportschool. Op die manier hebben we meer dan duizend studenten met succes getraind. Nu hebben we de meest effectieve lessen, methodes, en technieken voor je verpakt in een super gerichte online masterclass.


Dat betekent dat we niet alle lessen persoonlijk hoeven te geven, waardoor we de masterclass goedkoper kunnen aanbieden en we de prijs kunnen terugbrengen van €295,-  naar slechts 147,50. Maar let op, daar blijft het niet bij!

Het klinkt misschien absurd, en we hebben er ook lang over nagedacht, maar we vinden het belangrijk dat iedereen een kans heeft om zichzelf te kunnen redden als het erop aankomt. We willen zoveel mogelijk mensen helpen en er voor zorgen dat zij weten hoe ze zich kunnen verweren in een bedreigende situatie.  We willen dat jij weet wat je moet doen om een belager uit te schakelen, of om weg te komen als iemand het op je gemunt heeft.

De kosten voor het ontwikkelen en maken van deze masterclass zijn al gedragen door de eerste lichting leerlingen die er succesvol doorheen gingen. Daarom hebben we gezocht naar een bedrag dat haalbaar is voor iedereen en hebben we een tijdelijk aanbod voor je: 

Speciaal aanbod

Het doel is nu om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen geen hulpeloos slachtoffer meer hoeven zijn. Daarom vragen we nu géén €295, géén €147,50 en zelfs niet de helft hiervan.

We hebben besloten om tijdelijk ons verlies te nemen en vragen een symbolisch bedrag van €37,-

Een bedrag dat gelijk staat aan onze administratie kosten, een bedrag dat voor iedereen haalbaar is. Puur om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen dit meekrijgen. Het is zo erg om, zoveel zinloze slachtoffers te zien vallen in gewelddadige situaties waarin ze zich hadden kunnen verweren en zichzelf hadden kunnen redden. Dit speciale aanbod is vanaf nu geldig. Ontvang direct toegang tot de volledige masterclass via de onderstaande button.


Extra bonus materiaal

Als extra bonus hebben we nog iets aan deze Masterclass toegevoegd. En we zeggen bonus, omdat we hopen dat je het nooit mee hoeft te maken, maar veel aanvallen eindigen op de grond. Een situatie waarin je kansen om weg te komen snel teruglopen naar 0%. Reden om zo snel mogelijk uit deze positie weg te komen. Daarom bij deze masterclass ook de perfecte manier om weg te komen wanneer je in deze benarde situatie belandt. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat jij nooit een kansloos en hulpeloos slachtoffer hoeft te zijn. Dit alles zoals gezegd voor het symbolische bedrag van slechts €37,-. 

Wat als jij deze keuze nu niet maakt?

Hoe ziet jouw leven er dan uit als je over een jaar of twee jaar op een avond nietsvermoedend over straat loopt en plotseling besef je jezelf oei het is te laat, had ik maar… En bedenk je ook dit eens, waar geef jij je eerstvolgende € 37,- aan uit? 

  • Is dat, weer een nieuw truitje?
  • 2 cocktails op het terras?
  • of die leuke accessoire voor op het dressoir in de woonkamer 

Is deze masterclass dan geen beter idee?

Kom nu in actie. 

Gebruik de button hieronder om direct toegang te verkrijgen tot de online masterclass voor het eenmalige bedrag van € 37,- zolang dit speciale aanbod geldt.

2020 MATCH-Defence. All rights Reserved | Disclaimer