NIEUW **3 steps to stay safe formule**

Ga veilig en met zelfvertrouwen over straat

Ontdek wat jij kunt doen om te voorkomen dat jij eindigt als slachtoffer van een gewelddadige situatie. Wat zou jij doen in zo’n situatie?

"Stel je staat bij een pinautomaat, waar je net 100 euro hebt gepind. Vanuit het niets staat er iemand achter je die je duidelijk maakt dat je maar beter je geld af kunt geven, want anders...." Vol ongeloof kijk je je overvaller aan. Hoe kan dit gebeuren? Waarom jij? Wat geeft hem het recht om jou je geld af te pakken, je hebt er hard genoeg voor moeten werken. Dat hij zelf gaat werken voor zijn geld!  

Terwijl de frustratie en de onmacht zich van je meester maken neemt ook de kwaadheid toe.

 Het geld is van jouw en je weet wel een leukere bestemming dan het aan je overvaller te overhandigen. Je wordt alleen al misselijk bij de gedachte. Wat nu? Hoe kom je veilig weg uit deze verschrikkelijke situatie? Ga je de strijd aan? Of geef je je geld af? Angstig kijk je om je heen, op zoek naar een uitweg...

 • Wat zou jij doen? 
 • Wat is de eerste reactie die in je opkomt?
 • Welke keuze maak jij? 
 • Maak je überhaupt een keuze of laat je het over je heen komen?

We hopen natuurlijk dat je nooit in een situatie komt waarin iemand je bedreigt of aanvalt. Vaak draag je de impact van zo'n gebeurtenis nog jaren met je mee. Je wil er niet aandenken dat het je overkomt. Maar toch... wat zou jij doen? Weet jij hoe je jezelf kunt verdedigen tegen iemand die jou iets aan wil doen? Het is verschrikkelijk, maar helaas lopen er mensen rond die op zoek zijn naar een makkelijk slachtoffer om te overmeesteren, daar kun je niets aan veranderen. Het enige wat je kunt doen, is je voorbereiden en er voor zorgen dat jij een onaantrekkelijke prooi bent. 

Wil jij weten?

 • hoe jij er voor zorgt dat je een onaantrekkelijke prooi bent voor een potentiële aanvaller?
 • wat jij kunt doen om te voorkomen dat je in een bedreigende situatie beland 
 • wat je kunt doen om jezelf in veiligheid te brengen wanneer je wordt aangevallen
 • hoe je kunt ontsnappen aan een aanval?
 • waar je op moet letten in een bedreigende situatie?
 • welke simpele effectieve technieken jij direct toe kunt passen zonder dat je jarenlange ervaring in vechtsport nodig hebt?
 • hoe je onschuldige voorwerpen gebruikt om een belager onschadelijk te maken

NIEUW  **3 steps to stay safe formule**

Krijg grip op je eigen veiligheid met dit complete stappenplan inclusief praktische oefeningen. 

Ontdek hoe jij voorkomt dat je een hulpeloos slachtoffer wordt in een gewelddadige situatie. Start vandaag nog met de 3 steps to stay safe formule en ontdek hoe jij kunt ontsnappen aan een dreigende, gewelddadige situatie en welke simpele, effectieve technieken er zijn om je hierbij te helpen. 

Normaal: €295,-
Nu eenmalig: €37,-

Zelfverdediging is geen spelletje

Het betekent dat je doet, wat je moet doen om jezelf veilig te houden. Niet meer en niet minder dan dat.

Wat gebeurt er als jij het gevecht aangaat en je tegenstander blijkt een mes te hebben? Of je slaat je aanvaller het ziekenhuis in en jij eindigt met een strafblad met alle gevolgen van dien. Is dat het waard? Zelfverdediging doe je niet voor je plezier het is geen spelletje, geen sport. Het is een manier om te overleven! Dat betekent dat je doet, wat je moet doen om jezelf in veiligheid te brengen.

Herken jij deze gedachtes:

 • Ik ben bang om te bevriezen wanneer ik word aangevallen
 • Ik ben een lozer als ik het gevecht niet aan ga 
 • Alleen een angsthaas vlucht
 • Ik weet hoe ik moet vechten dus ik ga de strijd aan
 • Ze zullen weten met wie ze te maken hebben, ik zal ze een lesje leren 
 • Ik ga voor niemand aan de kant, dus ook niet voor iemand die mij iets aan wil doen

Bovenstaande voorbeelden zijn allemaal reacties op gevaar. Wist je dat er instinctief drie manieren zijn om te reageren in dreigende, gevaarlijke situaties. Namelijk, vechten, vluchten en bevriezen. Alle drie hebben ze hun functie om je te beschermen tegen gevaar.

Neem verantwoordelijkheid voor je veiligheid.

Ontdek de formule waarmee jij voorkomt dat je eindigt als een slachtoffer van een gewelddadige situatie. Het enige wat jij hoeft te doen is de tips van de stay safe formule op je in te te laten werken om ze een handomdraai toe te kunnen passen in de praktijk.

NIEUW **3 steps to stay safe formule**

Een unieke oplossing waarmee jij veilig over straat kunt en voorkomt dat je een

hulpeloos slachtoffer wordt van een gewelddadige situatie

Met de unieke (digitale) formule weet jij precies hoe je kunt ontsnappen aan een dreigende, gewelddadige situatie en welke simpele, effectieve technieken er zijn om je hierbij te helpen. Dit maakt deze formule een complete oplossing waarmee je voorkomt dat je ooit nog een hulpeloos slachtoffer hoeft te zijn.  

Dit is wat je krijgt

 Je ontvangt direct toegang tot een compleet stappenplan

waarmee jij veilig over straat gaat.

 • Je leert 4 manieren om een belager direct onschadelijk te maken wanneer deze agressief wordt, zonder dat jij jarenlange ervaring in de vechtsporten nodig hebt. 
 • We leren we je hoe je voorkomt dat je gewurgd wordt. Vaak zien we dat in gevaarlijke, gewelddadige situaties de aanvaller probeert een slachtoffer te verwurgen. Dit is één van de meest voorkomende gevaren in een zelfverdedigingssituatie. 
 • Je ontdekt hoe je voorkomt dat je geslagen wordt. Op het moment dat je wordt geslagen nemen je kansen enorm af. Het is vaak heel schadelijk en het is de vraag of je je hierna nog kunt verdedigen. De kans dat je hierna nog kunt ontsnappen is zeer klein. We krijg van ons een uitgewerkt plan van aanpak om te voorkomen dat je belager je ooit raak kan slaan.
 • Praktische tips en voorbeelden die jouw helpen te voorkomen dat jij eindigt als slachtoffer van een potentiële aanvaller.
 • We laten je zien hoe je onschuldige voorwerpen gebruikt om een belager onschadelijk te maken. Je hebt geen enge wapens, messen of andere illegale wapens nodig om jezelf veilig te houden. Vaak zijn het de alledaagse voorwerpen die je nu al bij je draagt die in gevaarlijke situaties je leven kunnen redden als je maar weet hoe je ze moet gebruiken. 
 • Je ontvangt sets met oefeningen om thuis te trainen. Deze sets met oefeningen maken van alles wat we genoemd hebben een tweede natuur. Een instinct, een automatisme, iets waar je als het er op neerkomt niet over na hoeft te denken. Deze oefeningen zijn speciaal ontwikkeld zodat je ze eenvoudig zelfstandig thuis kunt trainen.

Dit alles maakt de formule een blueprint waarmee jij veilig over straat kunt en heeft daarom een een waarde van meer dan €295.

Maar er is meer, want hier blijft het niet bij!

Bonus materiaal

Naast de unieke effectieve stay safe formule, hebben we extra bonus materiaal toegevoegd.  En ik zeg bonus, omdat ik hoop dat je het nooit mee hoeft te maken, maar veel aanvallen eindigen op de grond. Een situatie waarin je kansen om weg te komen snel teruglopen naar 0%. Reden om zo snel mogelijk uit deze positie weg te komen. Daarom hebben ook de perfecte manier om weg te komen toegevoegd wanneer je in deze benarde situatie belandt. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat jij nooit een kansloos en hulpeloos slachtoffer hoeft te zijn. 

Speciale aanbieding

Ons doel is om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten wat ze moeten doen om veilig te weg te komen uit een gevaarlijke, gewelddadige situatie. Daarom vragen we nu tijdelijk geen €295,- en ook niet de helft hiervan. 

Wij vinden het verschrikkelijk dat er mensen rondlopen die op zoek zijn naar een potentieel slachtoffer. Daarom bieden we de volledige 3 steps to stay safe formule, inclusief het bonusmateriaal nu tijdelijk aan voor een symbolisch bedrag van €37,-. Puur om er voor te zorgen dat iedereen de kennis in handen kan heeft om te voorkomen dat hij slachtoffer wordt van een gewelddadige situatie.

Dit alles zoals gezegd voor het symbolische bedrag van slechts 37,-.

Let op ben er snel bij, dit tijdelijke aanbod is vanaf nu geldig. Het is zo erg om, zoveel zinloze slachtoffers te zien vallen die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden. Wacht niet langer, meld je aan via de onderstaande button en ontvang direct toegang tot de volledige formule met daarin het geheim waarmee jij direct grip krijgt op je veiligheid. 

Zorg dat je geen slachtoffer wordt.

Meld je aan voor de 

"3 steps to stay safe formule"

Wat anderen zeggen over onze trainingen

testimonial FMA online training

"Martijn


Het enthousiasme van Marcel en Esther sloeg direct over op mij en heeft mij dus erg gemotiveerd. De online lessen zijn gedetailleerd en gestructureerd. Er zit een rode lijn in alle lessen. De lessen worden geleidelijk aangeboden, zodat je je goed kan richten op bepaalde onderdelen en daarvoor de tijd kan nemen. Het smaakt ook naar meer👊


"Jeffrey


Tijdens de corona lockdown zocht ik naar een manier om betekenisvol met beweging bezig te zijn. Na in 2014 een wake-up call te hebben gehad in de vorm van een zwaar hartinfarct, wilde ik wel blijven bewegen, want op zich ben ik fysiek nog best sterk. Na het afsluiten van een abonnement op het online platform ben ik ook begonnen met wekelijkse privélessen. Bedankt Marcel, voor je geduld.


Testimonial online challenge Eskrima

"Margret


Wat ik zo goed vind is dat iedere workout zodanig is opgezet, dat het net lijkt of je naast Marcel staat. Ook wordt het vanuit verschillende zijden getoond, waardoor je goed kunt zien hoe de bewegingen zijn opgebouwd. Het begint met simpele bewegingen. Dus ook voor beginners zoals ik, goed te volgen. Ik opende de app steeds op mijn telefoon en oefende in de kamer 🙂. Ik ben zeker van plan om door te gaan op naar een volgende uitdaging!


Krijg grip op je eigen veiligheid

Ontdek hoe je voorkomt dat je een makkelijk slachtoffer bent 

De meeste aanvallers willen een makkelijke prooi. Door een aanpassing in je persoonlijke houding en gedrag zorg jij er voor dat je een onaantrekkelijk bent voor een potentiële aanvaller. Met het toepassen van deze tips vermindert de kans dat jij belaagd wordt als jij over straat loopt direct.

Ontvang 3 principes die je te helpen om je veiligheid te bewaren

Wanneer jij weet waar je op moeten letten om een gevaarlijk situatie te herkennen, dan kun je veel ellende voorkomen. Door de vaardigheden te trainen worden het onbewuste handelingen die je toepast in verschillende situaties. Het wordt een automatisme, een reflex waar je niet over nadenkt.

Een escape plan met als doel om jezelf in veiligheid te brengen

Hoe jij reageert in een situatie waarin jij jezelf moet verdedigen? Dat kun je niet voorspellen. Iedereen en iedere situatie is anders. Maar denk eraan, iedere actie leidt tot een reactie. Daarom geven we je een escape plan waarmee jij jezelf houden

Ontdek hoe jij je lichaam gebruikt om zoveel mogelijk impact te maken

Als jij weet welke mogelijkheden je hebt om jezelf te verweren dan ben je sterker dan je denkt. Wel is het belangrijk om vaardigheden aan te leren. Ontdek hoe jij je lichaam inzet als het perfecte wapen om jezelf mee te verdedigen. 

Inclusief complete blueprint om jezelf in veiligheid te brengen en om weg te komen.

Als jij weet welke mogelijkheden je hebt om jezelf te verweren dan ben je sterker dan je denkt. Wel is het belangrijk om vaardigheden aan te leren. Ontdek hoe jij je lichaam inzet als het perfecte wapen om jezelf mee te verdedigen. 

Wat als je deze keuze niet maakt?

Wij begrijpen dat je niet je leven wil laten beheersen door angst. Maar wat nu besluit om niets te doen en jij loopt over een jaar of over 2 jaar nietsvermoedend over straat loopt en plotseling besef je jezelf oei het is te laat, had ik maar…

2020 Thrive Landing Pages. All rights Reserved | Disclaimer