Zelfverdediging is geen spelletje, geen sport. 

Het is een manier om te overleven!


Dat betekent dat je doet, wat je moet doen

om jezelf in veiligheid te brengen en om weg te komen

Voorkomen is beter dan genezen!

Stel je loopt alleen over straat, en in de verte zie je een persoon naderen. Terwijl de persoon langzaam dichterbij komt krijg jij het gevoel dat er iets niet klopt…. Een rilling loopt over je rug. Wat nu, wat moet je doen? Hoe kun je jezelf nu ooit redden. Het angstzweet breekt je uit. 

Herken jij dit gevoel? 

  • De angst dat iemand je zomaar iets aan wil doen.
  • De angst dat je niets kunt doen om jezelf in veiligheid te brengen
  • Dat je bevriest op het moment dat iemand je belaagd

Het is verschrikkelijk, maar helaas lopen er mensen rond op zoek naar een slachtoffer, daar kun je niets aan veranderen. Het enige wat je kunt doen, is er voor zorgen dat jij een minder aantrekkelijke prooi bent voor een potentiële aanvaller. Natuurlijk wil je niet dat je leven door angst, voor wat je kan overkomen wordt overheerst. Daarom is het goed om te leren wat jij kunt doen om te voorkomen dat jij wordt overmeesterd. Door alleen al te weten wat je kunt doen om te ontsnappen geeft je een voorsprong op alle anderen. Het geeft je een kans.

Nieuw e-book

"Voorkomen is beter dan genezen"

Ontdek wat jij kan doen om te voorkomen dat jij jezelf moet verdedigen. Inclusief compleet stappenplan om jezelf in  veiligheid te brengen en om weg te komen. Bestel snel. Tijdens de lancering ontvang je het e-book "Voorkomen is beter dan genezen" ter waarde van €37,- nu tijdelijk voor gratis.

Laat de informatie uit het e-book goed op je inwerken. We willen dat je een bewustzijn creëert waarmee je voorkomt dat je in beangstigende en bedreigende situaties komt, daarom zullen we vaker interessante kennis met je delen.

Omdat we deze kennis met zoveel mogelijk mensen willen delen, lanceren we MATCH defence. Een online programma waarin we meer dan 25 jaar kennis en ervaring in vecht- en verdedigingssporten op hoog niveau, samenbundelen met de kennis van professionals en ervaringsdeskundigen uit de marine en op het gebied van zelfverdediging en weerbaarheid.

Het doel van dit e-book is er voor zorgen dat jij weet welke mogelijkheden je hebt om te voorkomen dat jij in bedreigende situaties eindigt als een weerloos slachtoffer. Dit begint met bewust zijn. In het e-book "Voorkomen is beter dan genezen" krijg je daarom een compleet stappenplan waarmee jij het verschil kunt maken als het er op aankomt. Een van de belangrijkste tips we direct willen geven is: "ben jezelf bewust van je omgeving! Wees alert wanneer je over straat loopt of een ruimte betreedt." Het e-book is mede tot stand gekomen dankzij de input van onze volgers. Om je te bedanken bieden we je dit e-book nu tijdens de lancering gratis aan.

Voorkomen is beter dan genezen

Ontdek met welke essentiële vaardigheden jij het verschil maakt:

Ontdek hoe je voorkomt dat je een makkelijk slachtoffer bent 

De meeste aanvallers willen een makkelijke prooi. Door een aanpassing in je persoonlijke houding en gedrag zorg jij er voor dat je een onaantrekkelijk bent voor een potentiële aanvaller. Met het toepassen van deze tips vermindert de kans dat jij belaagd wordt als jij over straat loopt direct.

3 principes die je te helpen om je veiligheid te bewaren

Wanneer jij weet waar je op moeten letten om een gevaarlijk situatie te herkennen, dan kun je veel ellende voorkomen. Door de vaardigheden te trainen worden het onbewuste handelingen die je toepast in verschillende situaties. Het wordt een automatisme, een reflex waar je niet over nadenkt.

Een escape plan met als doel om jezelf in veiligheid te brengen

Hoe jij reageert in een situatie waarin jij jezelf moet verdedigen? Dat kun je niet voorspellen. Iedereen en iedere situatie is anders. Maar denk eraan, iedere actie leidt tot een reactie. Daarom geven we je een escape plan waarmee jij jezelf houden

Ontdek hoe jij je lichaam gebruikt om zoveel mogelijk impact te maken

Als jij weet welke mogelijkheden je hebt om jezelf te verweren dan ben je sterker dan je denkt. Wel is het belangrijk om vaardigheden aan te leren. Ontdek hoe jij je lichaam inzet als het perfecte wapen om jezelf mee te verdedigen. 

Speciaal aanbod download het e-book

 "Voorkomen is beter dan genezen"

Ter waarde van €37,- nu tijdelijk gratis

2020 Thrive Landing Pages. All rights Reserved | Disclaimer