Gefeliciteerd het e-book  "Voorkomen is beter dan genezen" is onderweg 

Let op, Loop deze kans niet mis!

Voorkom dat jij een weerloos slachtoffer wordt

Ontdek het geheim hoe jij je lichaam inzet als het perfecte wapen om jezelf mee te verdedigen. Zo voorkom je dat je ooit een weerloos slachtoffer bent. Het is belangrijk om te weten wat je kunt doen en hoe jij je lichaam gebruikt om zoveel mogelijk impact te maken. Gelukkig zijn er eenvoudige oplossingen om 2 tot 5 seconden aan afleiding te creëren en te ontsnappen.”

Heb jij al toegang tot de online Masterclass self defence?

  • Een masterclass met de meest effectieve en toepasbare technieken op een rijtje
  • Met 4 manieren om een belager direct onschadelijk te maken wanneer deze agressief wordt
  • Een uitgewerkt plan van aanpak om te voorkomen dat je belager je ooit raak kan slaan
  • De meest effectieve manieren om verwurgingen te voorkomen
  • Ontdek welke onschuldige alledaagse voorwerpen jij kan inzetten om jezelf te beschermen
  • Sets met oefeningen die van alles wat we genoemd hebben een tweede natuur maken

Dit alles maakt de online masterclass zelfverdediging een complete oplossing waarmee je voorkomt dat je jezelf ooit nog als een weerloos slachtoffer bent

Al deze onderdelen samen maken de masterclass een complete oplossing met een totale waarde van meer dan €295.-

Maar! De realiteit is dat de masterclass nu geen €295,- kost

Normaal gesproken behandelen we dit materiaal tijdens tientallen lessen in onze sportschool. Op die manier hebben we meer dan duizend studenten met succes getraind. Nu hebben we de meest effectieve lessen, methodes, en technieken voor je verpakt in deze super gerichte online masterclass. Dat betekent dat we niet alle lessen persoonlijk hoeven te geven, waardoor we de masterclass goedkoper kunnen aanbieden en we de prijs kunnen terugbrengen van €295,-  naar slechts 147,50.

Maar, daar blijft het niet bij!

Zoals gezegd hadden we het e-book "Voorkomen is beter dan genezen" niet kunnen schrijven zonder de input en feedback van onze volgers. We zijn ontzettend trots op het resultaat van het e-book en daarom willen we je nog eens extra bedanken. Het klinkt misschien absurd, maar we willen dat jij weet wat je moet om te voorkomen dat je een hulpeloos slachtoffer wordt. Het is belangrijk dat jij weet wat je moet doen om een belager uit te schakelen, of om weg te komen als iemand het op je gemunt heeft. De kosten voor het ontwikkelen en maken van deze masterclass zijn al gedragen door de eerste lichting leerlingen die er succesvol doorheen gingen. Daarom hebben we gezocht naar een bedrag dat haalbaar is voor iedereen en hebben we een tijdelijk aanbod voor je: 

Speciaal aanbod

Ons doel is om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten hoe ze kunnen voorkomen dat ze een hulpeloos slachtoffer worden. Daarom vragen we nu géén €295, géén €147,50 voor de online masterclass en zelfs niet de helft hiervan.

We hebben besloten om tijdelijk ons verlies te nemen en vragen een bedrag van €19,-

 

Ontdek het geheim hoe jij je lichaam inzet als het perfecte wapen om jezelf mee te verdedigen. Zodat je nooit meer een weerloos slachtoffer bent. Als je geen andere keuze hebt dan jezelf fysiek te verdedigen, twijfel dan niet maar doe wat je moet doen om weg te komen. Het is belangrijk om te weten wat je kunt doen en hoe jij je lichaam gebruikt om zoveel mogelijk impact te maken. Je bent sterker dan je denkt.


Dit speciale aanbod is vanaf nu geldig. Je kunt direct toegang verkrijgen tot de volledige masterclass via de onderstaande button.


Extra bonus materiaal

Als extra bonus hebben we nog iets aan deze Masterclass toegevoegd. En we zeggen bonus, omdat we hopen dat je het nooit mee hoeft te maken, maar veel aanvallen eindigen op de grond. Een situatie waarin je kansen om weg te komen snel teruglopen naar 0%. Reden om zo snel mogelijk uit deze positie weg te komen. Daarom bij deze masterclass ook de perfecte manier om weg te komen wanneer je in deze benarde situatie belandt. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat jij nooit een kansloos en hulpeloos slachtoffer hoeft te zijn. Dit alles zoals gezegd nu tijdelijk symbolische bedrag van slechts 37,-. 

Wat als jij deze keuze nu niet maakt?

Hoe ziet jouw leven er dan uit als je over een jaar of twee jaar op een avond nietsvermoedend over straat loopt en plotseling besef je jezelf oei het is te laat, had ik maar… En bedenk je ook dit eens, waar geef jij je eerstvolgende € 37,- aan uit? 

Is dat, weer een nieuw truitje?

een paar nieuwe schoenen? 

Een bezorgpizza tijdens een nieuw avondje Netflixen?

En is deze masterclass dan geen beter idee?

Kom nu in actie. 

Gebruik de button hieronder om direct toegang te verkrijgen tot de online masterclass voor het eenmalige bedrag van € 19,- .

© 2024, MATCH