- Gratis online Videotraining -

Hanggroep jongeren, hoe ga je ermee om?

Ontdek hoe jij met een aanpassing in je houding en gedrag kunt voorkomen dat je geïntimideerd wordt door hanggroep jongeren


Ervaar jij wel eens last van

hanggroep jongeren?

 Voel jij je ge├»ntimideerd bij het passeren van zo'n groep? Wat doe je? Draai je om en loop je de andere kant op? Loop je er voorbij met een blik naar je schoenen om maar te voorkomen dat ze je zien? Zeg je ze gedag? Of ga je een confrontatie aan?

Om te beginnen is het goed om te weten dat er verschillende groepen zijn die buiten op straat hangen. Jongeren hebben behoefte aan sociale contacten en  zoeken elkaar op, bijvoorbeeld op straat. Er zijn ook groepen die stoer willen zijn en een grote mond op zetten en dan zijn er meer criminele groepen jongeren. 

Ook hier begint het natuurlijk met gezond verstand. Zoek de confrontatie niet op. Het uitgangspunt is, voorkomen beter is dan genezen. Wel kun je met een aanpassing in je houding en je gedrag voorkomen dat je een makkelijk slachtoffer bent om lastig te vallen.

Hier hadden Esther en ik het vorige week over en omdat we merken dat meer mensen hier mee te maken hebben, misschien jij ook wel, daarom willen we ons gesprek delen in het filmpje hierboven aan de pagina. 


Wil je weten wat je nog meer kunt doen om jezelf te beschermen dan is onze online masterclass iets voor jou. Hierin leren we je aan de hand van verschillende scenario's hoe jij jezelf kunt verdedigen in gevaarlijke situaties. Meld je nu aan. 

2020 Thrive Landing Pages. All rights Reserved | Disclaimer