De online training is onderweg naar je mailbox, terwijl je wacht heb ik nog iets voor je

Kom in je kracht! Wanneer jij lekker in je vel zit ben je fysiek en mentaal weerbaarder. Ontdek de kracht van jouw personal Martial Arts coach

Neem de regie in handen, niemand kan voor jou bepalen of je kan trainen.


 • Ben jij gewend om te gaan sporten in de sportschool? 
 • Kun jij jezelf moeilijk motiveren om te gaan trainen?
 • Wil je wel trainen, maar heb je geen zin om zelf een training in elkaar te zetten
 • Wil jij wel blijven trainen, maar weet je niet wat je moet doen?  

Was jij gewend om op doordeweekse avonden te sporten in de sportschool?
Helaas, zit dat er de komende weken niet in.
Maar dit wil niet zeggen dat je ineens helemaal niets meer kunt doen.

Het is natuurlijk heel logisch dat je wil blijven doen wat je altijd deed. Dat je niets wil veranderen. Maar door kleine aanpassingen te maken kun jij er voor zorgen dat je de regie weer in handen krijgt en in je kracht komt.

Wat houd je tegen?

Niemand kan voor jou bepalen of je wel of niet kunt trainen. Tenminste als je er echt voor wil gaan. Dus wat houd je tegen? Blijf fit en in beweging ook wanneer je niet naar de sportschool kunt, want een gezond lichaam is weerbaarder fysiek en mentaal. 

Als jij opgefokt, gefrustreerd bent dan is de kans groter dat je in een situatie terecht komt die escaleert. Als jij in je kracht staat ben je een veel weerbaarder tegen invloeden van buitenaf. Daarom willen we een aantal belangrijke tips geven om je te helpen en om ervoor te zorgen dat je de regie in handen hebt:

5 tips om in je kracht te komen!

Doe iets wat je leuk vindt

01

Het klinkt voor de hand liggend, maar het is zo belangrijk. Als je iets doet wat je leuk vindt zit je beter in je vel. Dat geeft positieve energie, waardoor je zowel mentaal als fysiek veel weerbaarder wordt. Zoek dus iets wat je leuk vind om te doen. Juist in deze periode. Denk in mogelijkheden. Probeer er voor te zorgen dat je geen slachtoffer bent van de omstandigheden, maar kijk naar wat wel mogelijk is.

Richt je op zaken waar je invloed op hebt

02

Richt je op zaken waar je zelf invloed op kunt uitoefenen. Door steeds bezig te zijn met dingen waar je geen invloed op hebt raak je gefrustreerd en wordt je mentaal steeds kwetsbaarder.Zorg goed voor jezelf

03

Een gezonde levensstijl is juist nu ontzettend belangrijk. Een gezond lichaam is mentaal en fysiek weerbaarder. Met de lange avonden binnen zitten, het oog op de feestdagen, het vroeger donker en kouder worden van de dagen is het natuurlijk heel verleidelijk om hier compleet lak aan te hebben. Helaas versterkt een slechte levensstijl op de lange termijn alleen dat negatieve gevoel wat je kwetsbaar maakt.

Blijf bewegen

04

En juist dat is de laatste tijd niet echt heel eenvoudig nu we genoodzaakt zijn om onszelf te motiveren. Toch is het heel belangrijk. Matig of gedoseerd sporten is cruciaal. Uit onderzoek blijkt dat sporten niet alleen goed is voor je lijf, maar ook goed voor je psychische gezondheid. Wel is het belangrijk om stap voor stap aan de slag te gaan. Bouw het consequent op. De kans dat je het dan volhoudt is ook veel groter.

Ga naar buiten

05

Van al dat binnen zitten komt er letterlijk stof in je hersenpan. Dat kan natuurlijk nooit goed zijn. Zorg dus dat je iedere dag naar buiten gaat. Zo heb je ook meteen weer meer beweging.

We begrijpen dat het heel moeilijk kan zijn om jezelf te motiveren en om zelf te bepalen wat je gaat doen. De eerste stap is echter om aan de slag te gaan. Daarom is het juist nu zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Want als jij goed voor jezelf zorgt en lekker in je vel zit ben je fysiek en mentaal een stuk weerbaarder en dus minder kwetsbaar.

Om deze reden hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan onze online academie Matchsport, jouw personal coach op momenten dat je even niet verder komt. Op deze manier willen wij je helpen om te blijven trainen, wat er ook gebeurt. Als dat geen stok achter de deur is.

De kracht van Matchsport

Niemand kan voor jou bepalen dat je niet mag trainen. Tenminste als je er echt voor wil gaan. Dus wat houd je tegen? Blijf fit en in beweging ook wanneer je niet naar de sportschool kunt, want een gezond lichaam is weerbaarder. Gebruik Matchsport als je persoonlijke coach op momenten dat je even niet verder komt. Op deze manier willen wij er voor zorgen dat iedereen kan blijven trainen, wat er ook gebeurt. Als dat geen stok achter de deur is.

Krijg toegang tot

Personal coach

 • In de online academie vind je niet alleen het Doce Pares trainingsprogramma. Je vindt er ook je personal coach. Zodat jij ze op je eigen tempo kunt trainen, 
 • Dit betekent dat Marcel je stap voor stap begeleidt door de workouts,
 • op het moment dat het jouw uit komt en waar je maar wil. 

Online trainingen

 • Of je nou een totale body workout wil, je defence skills wil verbeteren, of je Filipino Martial Arts technieken wil verbeteren. Matchsport biedt het allemaal.  
 • Je kunt de trainingen volgen met of zonder partner

Online community

 • En heb je vragen, dan stel je ze gewoon direct in de community van Matchsport en dan helpen wij je verder. 
 • Zo sta je er niet alleen voor en heb jij de mogelijkheid om ook anderen te motiveren.
 • Als dat geen stok achter de deur is. Op deze manier willen wij er voor zorgen dat iedereen kan blijven trainen, wat er ook gebeurt. 

Maak nu gebruik van ons speciale kennismakingsaanbod en krijg 4 weken toegang tot de online academie voor maar €1,-. 

Meld je aan voor Matchsport

Ontdek de kracht van je personal FMA coach

Wat anderen zeggen

Hun enthousiasme sloeg direct over


Het enthousiasme van Marcel en Esther sloeg direct over op mij en heeft mij dus erg gemotiveerd. De online lessen zijn gedetailleerd en gestructureerd. Er zit een rode lijn in alle lessen. De lessen worden geleidelijk aangeboden, zodat je je goed kan richten op bepaalde onderdelen en daarvoor de tijd kan nemen. Het smaakt ook naar meer.

Martijn - lid matchsport

Ik wilde betekenisvol bewegen


Tijdens de corona lockdown zocht ik naar een manier om betekenisvol met beweging bezig te zijn. Na in 2014 een wake-up call te hebben gehad in de vorm van een zwaar hartinfarct, wilde ik wel blijven bewegen, want op zich ben ik fysiek nog best sterk. Na het afsluiten van een abonnement op het online platform ben ik ook begonnen met wekelijkse privélessen. Bedankt Marcel, voor je geduld.

Jeffrey - Lid MATCHsport

Het lijkt net alsof Marcel naast me staat.


Wat ik zo goed vind is dat iedere workout zo is opgezet, dat het net lijkt alsof je naast Marcel staat. Het begint met simpele bewegingen. Dus ook voor beginners zoals ik, goed te volgen. Ik opende de app steeds op mijn telefoon en oefende in de kamer. Ik ben zeker van plan om door te gaan op naar een volgende uitdaging!


Margret - lid matchsport

We begrijpen dat het heel moeilijk kan zijn om jezelf te motiveren en om zelf te bepalen wat je gaat doen. De eerste stap is echter om aan de slag te gaan.

Om deze reden hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan onze online academie Matchsport, jouw personal coach op momenten dat je even niet verder komt. Op deze manier willen wij je helpen om te blijven trainen, wat er ook gebeurt. Als dat geen stok achter de deur is.

Matchsport is de perfecte oplossing voor iedereen die in beweging wil blijven. Of je nou een achtergrond in Martial Arts hebt of niet. Ga op je eigen tempo, stap voor stap mee door de online trainingen. Zo kom je niet alleen in beweging. Je traint ook je self defence skills. Vanuit je eigen huiskamer, of waar je ook maar wilt trainen en op het tempo dat bij jou past. Zo train jij op het moment dat het jou uitkomt. Onafhankelijk of er een lockdown is of niet. En kom je er even niet uit? Geen probleem, laat dit dan weten in de online community, dan zijn wij er om je te helpen. Zo sta je er niet alleen voor en heb je een stok achter de deur om te blijven trainen.

Het is juist nu zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Want als jij goed voor jezelf zorgt en lekker in je vel zit ben je fysiek en mentaal een stuk weerbaarder en dus minder kwetsbaar.

Sluit dit jaar positief af, pak alle mogelijkheden aan! En laat je niet verleiden tot simpele excuses. Start vandaag nog met trainen. Laat ons je helpen.

Maak gebruik van dit speciale aanbod

Maak 4 weken kennis met Matchsport voor maar €1,-
en train waar en wanneer je maar wil

Marcel van Dongen 

Als hoofd van Doce pares Nederland wil ik iedereen de mogelijkheid bieden om Filipino Martial Arts te trainen. Of je nou naar een sportschool kunt of niet. Ik wil laten zien dat het trainen van een vecht of verdedigingsport niet alleen heel belangrijk is, maar ook heel erg leuk. Het beoefenen van Filipino Martial Arts is een perfecte manier om in vorm te blijven lichamelijk, maar van binnenuit. 

Onze leden aan het woord

Lekker trainen, werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres! 


Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther.

Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres! 

Alex - lid Match

Alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier! Hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer.


Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Sofian - Lid match | instructeur - match dongen

De passie straalt ervan af en ze weten je daar zo enthousiast te maken, geweldig. 


De passie straalt ervan af en ze weten je daar zo enthousiast te maken, geweldig.

Maar ook de betrokkenheid bij de leden is een heel sterk punt van MATCH!

Het mooiste van alles vind ik toch wel hoe ze omgaan met zelfs de jongste kinderen, zo verlegen als ze komen kijken zo enthousiast en stoer dat ze weggaan.
Esther - lid match - mede oprichter - match dongen

100% Tevredenheid 

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen om in hun kracht te komen. Om dit te bereiken is het belangrijk dat de online academie voldoet aan je verwachtingen. Maak nu een maand heel voordelig kennis met Matchsport, jouw personal Filipino Martial Arts coach. Ontdek de trainingen, bevalt het niet geen probleem, ook naar de proefperiode is de toegang maandelijks eenvoudig opzegbaar. Dus je zit nergens aan vast.