Bedankt, maar wacht nog even!

Je ontvangt een mail met de online videotraining en omdat je de stap hebt genomen om jezelf te leren verdedigen willen we je een extra kennismaking cadeau aanbieden.

Bedankt, maar wacht nog even!

Je ontvangt een mail met de online videotraining en omdat je

de stap hebt genomen om jezelf te leren verdedigen willen we je een extra kennismaking cadeau aanbieden.

Wil jij veilig en met zelfvertrouwen over straat?

Ontdek wat jij kunt doen om te voorkomen dat jij eindigt als slachtoffer van een gewelddadige situatie.

Herken jij deze gedachtes:

 • Ik ben bang om te bevriezen wanneer ik word aangevallen
 • Ik ben een lozer als ik het gevecht niet aan ga 
 • Alleen een angsthaas vlucht
 • Ik weet hoe ik moet vechten dus ik ga de strijd aan
 • Ze zullen weten met wie ze te maken hebben, ik zal ze een lesje leren 
 • Ik ga voor niemand aan de kant, dus ook niet voor iemand die mij iets aan wil doen

En wil jij weten:

 • hoe jij er voor zorgt dat je een onaantrekkelijke prooi bent voor een potentiële aanvaller?
 • wat jij kunt doen om te voorkomen dat je in een bedreigende situatie belandt? 
 • wat je kunt doen om jezelf in veiligheid te brengen wanneer je wordt aangevallen?
 • hoe je kunt ontsnappen aan een aanval?
 • hoe jij het verschil kunt maken als het er op aan komt? 
 • welke simpele effectieve technieken jij direct toe kunt passen zonder dat je jarenlange ervaring in vechtsport nodig hebt?
 • hoe je onschuldige voorwerpen gebruikt om een belager onschadelijk te maken?

Wat zou jij doen in zo’n situatie?

"Je loopt alleen over straat en plotseling zie je een persoon op je afkomen. Terwijl de persoon langzaam dichterbij komt krijg je akelig gevoel. Er klopt iets niet. Wat als hij je iets aan wil doen? Wat moet je dan doen? Hoe kun je jezelf verdedigen? Als hij je te pakken krijgt dan ben je de pineut. Wat doe je nu?"

Zou jij: 

a: de strijd aangaan?
b: Vluchten?

 • Wat is de eerste reactie die in je opkomt?
 • Welke keuze maak jij? 
 • Maak je überhaupt een keuze of bevries je en laat je het over je heen komen?

We hopen natuurlijk dat je nooit in een situatie komt waarin iemand je bedreigt of aanvalt. Maar toch... wat zou jij doen? 

Weet jij hoe je jezelf kunt verdedigen tegen iemand die jou iets aan wil doen? 

Het is verschrikkelijk, maar helaas lopen er mensen rond die op zoek zijn naar een makkelijk slachtoffer om te overmeesteren, daar kun je niets aan veranderen. Het enige wat je kunt doen, is er voor zorgen dat jij een onaantrekkelijke prooi bent. Gelukkig bestaan er eenvoudige technieken die er voor zorgen dat je een onaantrekkelijke prooi bent voor een potentiële aanvaller.

Wie zijn wij dan?

Wij zijn Marcel en Esther van Dongen. Samen hebben wij sportschool M.A.T.C.H. dit staat voor Martial Arts Training Center Holland. Hier geven wij les in zelfverdediging door middel van Eskrima en Jeet kune do. Door de jaren heen hebben we meer dan 1.000 mensen mogen trainen in binnen en buitenland. Waarbij we steeds weer zagen, hoe belangrijk het is om vaardigheden aan te leren waarmee jij het verschil kunt maken in bedreigende situaties.

De volgende 3 geheimen zijn het begin om grip te krijgen op je eigen veiligheid

Ontdek nu drie super effectieve geheimen die jij direct kunt toepassen in bedreigende situaties waarmee jij het verschil kunt maken als het er op aankomt, zonder dat jij jarenlange ervaring in de vechtsport nodig hebt. We behandelen een aantal cruciale fouten die de meeste mensen en misschien ook jij maken in bedreigende situaties. Deze tips zijn afkomstig uit de online Masterclass self defence die wij hebben opgenomen.

Geheim 1 - Ben jezelf bewust van je omgeving

Wanneer jij weet waar je op moeten letten om een gevaarlijk situatie te herkennen, dan kun je veel ellende voorkomen. Natuurlijk wil je niet heel de dag bezig zijn met je veiligheid, maar door de vaardigheden te trainen worden het onbewuste handelingen die je toepast in verschillende situaties. Het wordt een automatisme, een reflex waar je niet over nadenkt.

Geheim 2 - Luister naar je onderbuikgevoel

Voelt het niet goed, zorg dan dat je wegkomt. Om veilig weg te komen is het belangrijk om afleiding te creëren. Zo heb jij tijd om te ontsnappen. Om die afleiding te creëren heb je een arsenaal aan hulpmiddelen bij je zonder dat je je er bewust van bent.

Geheim 3 - Er zijn eenvoudige technieken die je direct kunt toepassen

Er bestaan eenvoudige technieken die jij per direct kunt toepassen in iedere bedreigende situatie. Als jij weet hoe jij je lichaam inzet als het perfecte wapen om je mee te verdedigen om jezelf te verweren dan ben je sterker dan je denkt. 

Marcel van Dongen

Oprichter van M.A.T.C.H.

en vertegenwoordiger Doce Pares 

 Filipino Martial Arts  

in Nederland

"Ik zie dat veel mensen dezelfde fouten maken als ze in gevaar zijn. Meestal maakt deze reactie het erger"

Ik hoor bijvoorbeeld veel vrouwen zeggen: als ik aangevallen word, trap ik hem gewoon in zijn kruis. Dat klinkt geweldig en als een gouden techniek, maar als de timing verkeerd is, blijft er alleen een nog agressievere aanvaller over. toch zijn er veel andere eenvoudige oplossingen om 2 tot 5 seconden afleiding te creëren om aan een aanval te ontsnappen.”

De geheimen die we hierboven met je deelden zijn afkomstig uit onze online Masterclass self defence. Een masterclass die we hebben gemaakt op basis van meer dan 25 jaar ervaring in de vecht en verdedigingstechnieken. Op basis van meer dan 1.000 leerlingen die wij hebben mogen trainen in de sportschool en tijdens internationale seminars.

Zelfverdediging is geen spelletje

Het betekent dat je doet, wat je moet doen om jezelf veilig te houden. Niet meer en niet minder dan dat. Hierbij geldt, voorkomen is beter dan genezen!

We hebben allemaal de neiging op een bepaalde manier te reageren bij gevaar. Meestal maakt deze reactie het alleen maar erger, door deze impuls te leren controleren en simpele alternatieven te kennen voorkom je 95% van alle escalaties.

Stel jij het gaat het gevecht aan en je tegenstander blijkt een mes te hebben? Of je slaat je aanvaller het ziekenhuis in en jij eindigt met een strafblad met alle gevolgen van dien. Is dat het waard? Zelfverdediging doe je niet voor je plezier het is geen spelletje, geen sport. Het is een manier om te overleven!

Dit is je kans om  verantwoordelijkheid nemen voor je eigen veiligheid.

Meld je aan voor de online Masterclass self defence en ontdek hoe jij voorkomt dat je slachtoffer wordt in een dreigende gewelddadige situatie.

In de online masterclass zeten we de belangrijkste, meest effectieve en direct toe te passen technieken voor je op een rijtje. Het enige wat jij hoeft te doen, is deze bekijken om ze vervolgens in de toekomst in iedere bedreigende situatie in een handomdraai toe te kunnen passen. Dit maakt de online Masterclass self defence een unieke oplossing waarmee jij veilig over straat kunt.

Wat anderen zeggen

"Jeffrey

Tijdens de corona lockdown zocht ik naar een manier om betekenisvol met beweging bezig te zijn en een indoor passie te (her)vinden. Ik moest daarbij terugdenken aan de Jeet Kune Do groepslessen die ik in een ver verleden in Waalwijk bij Marcel had gevolgd. Ik vond het toen erg leuk, maar ik maakte me wijs dat ik met enkel een volleybalverleden en wat lesjes Wing Chun niet zo goed kon meekomen met de andere leerlingen, die doorgaans al ervaren vechtsporters waren. Dus wat deed ik? Ik stopte ermee, met het slappe excuus dat ik het te druk had. Na in 2014 een wake-up call te hebben gehad in de vorm van een zwaar hartinfarct, bleek echte intensieve inspanning voor mij met 18% verminderde hartfunctie geen echte optie meer. Toch wilde ik wel blijven bewegen, want op zich ben ik fysiek nog best sterk. Omdat JKD me bleef trekken ben ik na het afsluiten van een abonnement op het online platform in januari 2021 begonnen met wekelijkse privélessen Bedankt, Marcel, voor jouw Geduld, for letting me in as member of the club.

Testimonial online challenge Eskrima

Margret

Een paar weken geleden kwamen Marcel en Esther met het idee om een body workout te doen. Deze is te volgen via het online platform. Onze zoon (10 jaar) zit al een tijdje op Eskrima en gaf aan dat hij daar wel aan mee wilde doen. Doordat de opbouw van de workout zo duidelijk is, ben ik ook mee gaan doen samen met mijn zoon. Wat ik zo goed vind is dat iedere work out zodanig is opgezet, dat het net lijkt of je naast Marcel staat. Ook wordt het vanuit verschillende zijden getoond, waardoor je goed kunt zien hoe de bewegingen zijn opgebouwd. Het begint met simpele bewegingen. Dus ook voor beginners zoals ik, is het goed te volgen. Zelf heb ik de app steeds geopend op mijn telefoon en heb dan geoefend in de kamer 🙂Ik ben zeker van plan om door te gaan op naar een volgende uitdaging!

Dit is wat je krijgt

Tijdens de masterclass behandelen we een compleet stappenplan

waarmee jij veilig over straat gaat.

 • Een praktisch stappenplan met 4 manieren om een belager direct onschadelijk te maken (t.w.v. €50,-)

Zonder dat jij jarenlange ervaring in de vechtsporten nodig hebt. Normaal gesproken spenderen we ongeveer 4 lessen aan deze manieren in de sportschool. Dat maakt dat dit materiaal een waarde heeft van 4x het lesgeld.

 • Je ontdekt het geheim waarmee je voorkomt dat je gewurgd wordt (t.w.v. €65,-)

Vaak zien we dat in gevaarlijke, gewelddadige situaties de aanvaller probeert een slachtoffer te verwurgen. Dit is één van de meest voorkomende gevaren in een zelfverdedigingssituatie. In de masterclass behandelen we daarom de meest effectieve manieren om verwurgingen te voorkomen. Normaal gesproken spenderen we enkele weken aan dit onderwerp in de sportschool maar in de online masterclass ontvang jij direct de meest effectieve oplossingen voor dit probleem. Daarom heeft dit onderdeel van de masterclass een waarde van 5 lessen.

 • Je ontvangt een compleet plan van aanpak waarmee je voorkomt dat je geslagen wordt (t.w.v. €75,-)

Op het moment dat je wordt geslagen nemen je kansen enorm af. Het is vaak heel schadelijk en het is de vraag of je je hierna nog kunt verdedigen. De kans dat je hierna nog kunt ontsnappen is zeer klein. In de masterclass krijg je van ons een uitgewerkt plan van aanpak om te voorkomen dat je belager je ooit raak kan slaan.
Vanwege de effectiviteit van dit plan wordt dit normaal gesproken ook tijdens internationale seminars.

 • Ontdek hoe je onschuldige voorwerpen gebruikt om jezelf te redden (t.w.v. €50,-)

We laten je zien hoe je onschuldige voorwerpen gebruikt om een belager razendsnel onschadelijk te maken. Je hebt geen enge wapens, messen of andere illegale wapens nodig om jezelf veilig te houden. Vaak zijn het de alledaagse voorwerpen die je nu al bij je draagt die in gevaarlijke situaties je leven kunnen redden als je maar weet hoe je ze moet gebruiken. Dat is waar we tijdens de masterclass speciale aandacht aan schenken in het onderdeel “hidden weapons training session”.

 • Je ontvangt complete sets met oefeningen om thuis te trainen (t.w.v. €85,-)

Deze sets  maken van alles wat we genoemd hebben een tweede natuur. Een instinct, een automatisme, iets waar je als het er op neerkomt niet over na hoeft te denken. Deze oefeningen zijn speciaal ontwikkeld zodat je ze eenvoudig zelfstandig thuis kunt trainen

Al deze onderdelen samen maken de masterclass een complete oplossing waarmee jij veilig over straat kunt en heeft daarom een een waarde van meer dan €295,-.

En dit is het dan ook dubbel en dwars waard. De informatie die je krijgt is nergens anders zo concreet, zo helder en zo toepasbaar gemaakt voor je. De digitale aanpak zorgt ervoor dat jij je op je eigen tempo de technieken eigen kunt maken en kunt blijven herhalen. Zo kun jij voorkomen dat je jezelf ooit nog een hulpeloos en weerloos slachtoffer hoeft te voelen. In plaats daarvan kun jij met zekerheid en zelfvertrouwen over straat. Angst over wat je kan overkomen verdwijnt naar de achtergrond als je weet dat geen situatie je teveel is en je goed voorbereid bent. Het weten wat je moet doen op het juiste moment is de sleutel tot het voorkomen van een situatie waarin jij als slachtoffer eindigt.

Maar! De realiteit is dat de masterclass op dit moment geen €295,- kost.


Normaal gesproken behandelen we al dit materiaal tijdens tientallen lessen in onze sportschool. Op die manier hebben we meer dan duizend studenten met succes getraind. Nu hebben we de meest effectieve lessen, methodes, en technieken voor je verpakt in een super gerichte online masterclass.

Dat betekent dat we niet alle lessen persoonlijk hoeven te geven, waardoor we de masterclass goedkoper kunnen aanbieden en we de prijs kunnen terugbrengen van €295,- naar slechts €147,50.

Ons doel is om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten  hoe zij zich moeten verweren in een bedreigende situatie. We willen dat jij weet wat je moet doen om een belager uit te schakelen of om weg te komen als iemand het op je gemunt heeft. Daarom vragen we nu tijdelijk geen €295,- en ook niet de helft hiervan. We hebben gezocht naar een bedrag dat haalbaar is voor iedereen en hebben een tijdelijk aanbod voor je:

Let op, daar blijft het niet bij!

Naast Online Masterclass, hebben we extra bonus materiaal toegevoegd.

Bonus - wegkomen uit een grondgevecht T.w.v. 100,-

Naast Online Masterclass, hebben we extra bonus materiaal toegevoegd. En ik zeg bonus, omdat ik hoop dat je het nooit mee hoeft te maken, maar veel aanvallen eindigen op de grond. Een situatie waarin je kansen om weg te komen snel teruglopen naar 0%. Reden om zo snel mogelijk uit deze positie weg te komen. Daarom hebben ook de perfecte manier om weg te komen toegevoegd wanneer je in deze benarde situatie belandt. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat jij nooit een kansloos en hulpeloos slachtoffer hoeft te zijn.

Speciale aanbieding

 Wij vinden het verschrikkelijk dat er mensen rondlopen die op zoek zijn naar een potentieel slachtoffer. Helaas kunnen we daar niets aan veranderen. Wat wij wel kunnen doen is kennis delen waarmee jij kunt voorkomen dat je slachtoffer wordt van een gewelddadige situatie.

Tijdelijk bieden we nu de online Masterclass Self defence inclusief bonus materiaal aan voor een symbolisch bedrag van €19,-

Puur om er voor te zorgen dat iedereen de kennis in handen kan hebben, om te voorkomen een onaantrekkelijke prooi te zijn voor een potentiële aanvaller. De reden dat we dit kunnen doen is omdat de kosten voor het ontwikkelen en maken van deze masterclass al zijn gedragen door de eerste lichting leerlingen die er succesvol doorheen gingen. 

Wacht niet langer

Ontdek hoe je voorkomt dat je een makkelijk slachtoffer bent

De meeste aanvallers willen een makkelijke prooi. Door een aanpassing in je persoonlijke houding en gedrag zorg jij er voor dat je een onaantrekkelijk bent voor een potentiële aanvaller. Met het toepassen van deze tips vermindert de kans dat jij belaagd wordt als jij over straat loopt direct.

Inclusief complete blueprint om jezelf in veiligheid te brengen en om weg te komen.

Wanneer jij weet waar je op moeten letten om een gevaarlijk situatie te herkennen, dan kun je veel ellende voorkomen. Door de vaardigheden te trainen worden het onbewuste handelingen die je toepast in verschillende situaties. Het wordt een automatisme, een reflex waar je niet over nadenkt.

Een escape plan met als doel om jezelf in veiligheid te brengen

Hoe jij reageert in een situatie waarin jij jezelf moet verdedigen? Dat kun je niet voorspellen. Iedereen en iedere situatie is anders. Maar denk eraan, iedere actie leidt tot een reactie. Daarom geven we je een escape plan waarmee jij jezelf houden

Ontdek hoe jij je lichaam gebruikt om zoveel mogelijk impact te maken

Als jij weet welke mogelijkheden je hebt om jezelf te verweren dan ben je sterker dan je denkt. Wel is het belangrijk om vaardigheden aan te leren. Ontdek hoe jij je lichaam inzet als het perfecte wapen om jezelf mee te verdedigen. 

Dit alles zoals gezegd voor het symbolische bedrag van slechts €19,-

Vragen? Hier zijn de antwoorden:

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze Masterclass is voor mensen die zichzelf willen kunnen verdedigen, en die weten dat ze paraat moeten zijn voor als het moment ooit daar komt, dat iemand hen probeert te overmeesteren.

 

Ik heb nog nooit iets aan vechtsport gedaan kan ik de online Masterclass dan wel volgen?

Jazeker. Het is super goed dat je verantwoordelijkheid wil nemen voor je eigen veiligheid. De meeste aanvallers willen een makkelijke prooi. Daarom willen wij zoveel mogelijk kennis delen om er voor te zorgen dat iedereen een kans heeft om zich zelf te beschermen. Tijdens de online Masterclass leren we je effectieve vaardigheden waarmee jij kunt voorkomen dat je een weerloos slachtoffer hoeft te zijn, ook zonder dat je jaren lange ervaring en de vecht- en verdedigingsporten hebt. 

Is deze training geschikt voor zowel mannen als vrouwen?

Natuurlijk, wij vinden dat iedereen veilig en met zelfvertrouwen over straat moet kunnen gaan. Daarom willen wij zoveel mogelijk mensen helpen, of je nou een man of een vrouw bent. De technieken uit de online Masterclass zijn voor beide uitvoerbaar.

 

Wanneer begint de training?

Na je aanmelding ontvang je direct toegang tot de leeromgeving. Je ontvangt je gebruikersnaam, wachtwoord en de link om in te loggen. We raden je aan om deze gegevens op te slaan, zodat je altijd eenvoudig kunt inloggen en de Masterclass kunt volgen.

 

Hoe lang behoud ik mijn toegang tot de online Masterclass self defence? 

Na de eenmalige betaling van €19,- heb je onbeperkt toegang tot de Masterclass. Zo kun je de kennis vaardigheden blijven herhalen en trainen, want alleen zo ontwikkel je een instinct, een automatisme. Iets waar je niet over na hoeft te denken. 

 

Geld terug 

100%

14 dagen

14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Probeer nu zonder risico

We zijn er van overtuigd dat je met de online Masterclass vaardigheden ontwikkelt waarmee jij jezelf te beschermen in angstige en bedreigende situaties. We willen je helpen om jezelf te beschermen. Daarom gaan we absoluut niet moeilijk ga doen over het aanbieden van een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Je loopt dus geen risico.