- Gratis online Videotraining -

Met 3 simpele tips die er direct voor
zorgen dat je
ooit weerloos hoeft te zijn 
wanneer je wordt aangevallen


Geef jezelf een kans om te voorkomen dat je een makkelijke prooi bent voor een potentiële aanvaller. Ontdek wat jij kunt doen om jezelf te beschermen. 

Kom nu in actie. 

Klik op de button hieronder om direct toegang te krijgen tot de online masterclass. Zorg ervoor dat jij wel een kans maakt wanneer iemand je probeert te overmeesteren. Voor het eenmalige bedrag van € 19,- .

De tips uit de online videotraining zijn afkomstig uit de online masterclass zelfverdediging die ik recent heb opgenomen.

Een masterclass die ik heb gemaakt op basis van meer dan 25 jaar ervaring in vecht en verdedigingstechnieken en de meer dan 1.000 leerlingen die ik les gaf in mijn sportschool en tijdens zijn internationale seminars. Wat door de jaren heen steeds meer ging opvallen, is dat we allemaal dezelfde fouten neigen te maken. 

Marcel van Dongen

Oprichter van M.A.T.C.H.

en vertegenwoordiger Doce Pares 

 Filipino Martial Arts  

in Nederland

"Ik zie dat veel mensen dezelfde fouten maken als ze in gevaar zijn. Meestal maakt deze reactie het erger"

Ik hoor bijvoorbeeld veel vrouwen zeggen: als ik aangevallen word, trap ik hem gewoon in zijn kruis. Dat klinkt geweldig, maar als de timing verkeerd is, blijft er alleen een nog agressievere aanvaller over. toch zijn er veel andere eenvoudige oplossingen om 2 tot 5 seconden afleiding te creëren om aan een aanval te ontsnappen.”

Wat leer je in de online Masterclass?

In de online masterclass zet ik de belangrijkste, meest effectieve en direct toe te passen technieken voor je op een rijtje. Het enige wat jij hoeft te doen, is deze bekijken om ze vervolgens in de toekomst in iedere bedreigende situatie in een handomdraai toe te kunnen passen.

4 manieren om een belager direct onschadelijk te maken wanneer deze agressief wordt

Je hebt geen jarenlange ervaring in de vechtsporten nodig om je te kunnen verweren tegen iemand die jou iets aan wil doen.

Normaal gesproken spenderen we ongeveer 4 lessen aan deze manieren in de sportschool. Dat maakt dat dit materiaal een waarde heeft van 4x het lesgeld, dus €50,-

Hoe voorkom je dat je gewurgd wordt

Vaak zien we dat in gevaarlijke, gewelddadige situaties de belagers proberen een slachtoffer te verwurgen. Dit is één van de meest voorkomende gevaren in een zelfverdedigings situatie.In de masterclass behandelen we daarom de meest effectieve manieren om verwurgingen te voorkomen. 

Normaal gesproken spenderen we enkele weken aan dit onderwerp in de sportschool maar in de online masterclass ontvang jij direct de meest effectieve oplossingen voor dit probleem. Daarom heeft dit onderdeel van de masterclass een waarde van 5 lessen, dus omgerekend zo’n €65

En hoe voorkom je dat je geslagen wordt

Op het moment dat je wordt geslagen nemen je kansen enorm af. Het is vaak zeer schadelijk en het is de vraag of je je hierna nog kunt verdedigen.De kans dat je hierna nog kunt ontsnappen is zeer klein.In de masterclass krijg je van ons een uitgewerkt plan van aanpak om te voorkomen dat je belager je ooit raak kan slaan.

Vanwege de effectiviteit van dit plan wordt dit normaal gesproken ook tijdens internationale seminars behandeld waar deelnemers al snel meer dan 75€ toegang voor betalen

Hoe je onschuldige voorwerpen gebruikt om een belager onschadelijk te maken

Verder laat ik je zien hoe jij je verborgen, geheime arsenaal van normale onschuldige gebruiksvoorwerpen aanspreekt om je belagers razendsnel onschadelijk te maken op manieren die ze nooit aan hadden zien komen.

Je hebt geen enge wapens, messen of andere illegale dingen nodig om jezelf veilig te houden. Vaak zijn het de alledaagse dingen die je nu al bij je draagt die in gevaarlijke situaties je leven kunnen redden als je maar weet hoe je ze moet gebruiken.

Dat is waar we tijdens de masterclass speciale aandacht aan schenken in het onderdeel “hidden weapons training session” met een waarde van 50€

Sets met oefeningen om thuis te trainen

Daarbij ontvang je sets met oefeningen die van alles wat we genoemd hebben een tweede natuur maken. Een instinct, een automatisme, iets waar je als het er op neerkomt niet over na hoeft te denken. Deze oefeningen zijn speciaal ontwikkeld zodat je ze eenvoudig zelfstandig thuis kunt trainen, daarom heeft de set met oefeningen alleen al een waarde van 85€

Dit alles bij elkaar maakt de online masterclass zelfverdediging een complete oplossing  waarmee je voorkomt dat je jezelf ooit nog als een hulpeloos slachtoffer hoeft te voelen

De waarde van alle onderdelen samen is opgeteld meer dan €295.-

Maar! De realiteit is dat de masterclass op dit moment geen €295,- kost. 


Normaal gesproken behandel ik al dit materiaal tijdens tientallen lessen in mijn sportschool. Op die manier heb ik meer dan duizend studenten met succes getraind. Nu heb ik mijn meest effectieve lessen, methodes, en technieken voor je verpakt in een super gerichte online masterclass.


Dat betekent dat ik niet alle lessen persoonlijk hoeft te geven, waardoor ik de masterclass goedkoper kan aanbieden en we de prijs kunnen terugbrengen van €295,-  naar slechts 147,50. 


Maar let op, daar blijft het niet bij!

Omdat ik echt wil dat je de mogelijkheid hebt om te voorkomen dat je een hulpeloos slachtoffer wordt als je iemand je probeert te overmeesteren en ik nu met deze online formule zoveel mensen kan helpen gaan ik iets speciaals doen. 


Het klinkt misschien absurd, en ik heb er dan ook lang over nagedacht, maar ik vind het belangrijk dat iedereen een kans heeft om zichzelf te kunnen redden als het erop aankomt. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen en er voor zorgen dat zij weten hoe ze zich kunnen verweren in een bedreigende situatie.  Ik wil dat jij weet wat je moet doen om een belager uit te schakelen, of om weg te komen als iemand het op je gemunt heeft.


De kosten voor het ontwikkelen en maken van deze masterclass zijn al gedragen door de eerste lichting leerlingen die er succesvol doorheen gingen. Daarom heb ik gezocht naar een bedrag dat haalbaar is voor iedereen en hebben we een tijdelijk aanbod voor je: 

Speciaal aanbod tijdens de lancering van de online masterclass

Het doel is nu om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen geen hulpeloos slachtoffer meer hoeven zijn. Daarom vraag ik nu géén €295, géén €147,50 en zelfs niet de helft hiervan.

Ik heb besloten om tijdelijk mijn verlies te nemen en vraag ik een bedrag

van €19,-


Puur om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen dit meekrijgen. Het is zo erg om, zoveel zinloze slachtoffers te zien vallen in gewelddadige situaties waarin ze zich hadden kunnen verweren en zichzelf hadden kunnen redden. Dit speciale aanbod is vanaf nu geldig. Je kunt direct toegang verkrijgen tot de volledige masterclass via de onderstaande button.


Extra bonus materiaal

Als extra bonus hebben we nog iets aan deze Masterclass toegevoegd. En ik zeg bonus, omdat ik hoop dat je het nooit mee hoeft te maken, maar veel aanvallen eindigen op de grond. Een situatie waarin je kansen om weg te komen snel teruglopen naar 0%. Reden om zo snel mogelijk uit deze positie weg te komen. Daarom bij deze masterclass ook de perfecte manier om weg te komen wanneer je in deze benarde situatie belandt. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat jij nooit een kansloos en hulpeloos slachtoffer hoeft te zijn. 

Dit alles tot zoals gezegd voor het symbolische bedrag van slechts 19,-. 

Wat als jij deze keuze nu niet maakt?

Hoe ziet jouw leven er dan uit als je over een jaar of twee jaar op een avond nietsvermoedend over straat loopt en plotseling besef je jezelf oei het is te laat, had ik maar… En bedenk je ook dit eens, waar geef jij je eerstvolgende € 19,- aan uit? 

Is dat, weer een nieuw truitje?

of een paar nieuwe schoenen? 

En is deze masterclass dan geen beter idee? 

Kom nu in actie. 

En voorkom dat je een aantrekkelijk slachtoffer bent voor een potentiële aanvaller. 

Gebruik de button hieronder om direct toegang te verkrijgen tot de online masterclass voor het eenmalige bedrag van € 19,- .

2021 MATCH-Defence. All rights Reserved | Disclaimer